Værd at vide

De materialer vi oftest arbejder med er Zink, Kobber og Aluminium.

Zink er et holdbart, naturligt, smukt og alsidigt materiale. Zink er et naturligt materiale på samme måde, som træ og fra et miljømæssigt perspektiv er det yderst bæredygtigt. Zink har en levetid på op til 200 år.

RHEINZINK, der har været anvendt på bygninger, kan genbruges 100%, Derfor er dette naturlige materiale meget populært og har været anvendt i byggeprojekter i mange hundrede år.

Herudover udjævner patinaen potentielle ridser og sørger dermed for, at materialet er fuldstændig vedligeholdelsesfrit.

Ved professionel montering, er RHEINZINK ikke kun ekstremt holdbart, men også næsten umuligt at ødelægge. Uanset om du vælger Zink for udtrykket, naturligheden, eller de muligheder, Zink giver, er det et særdeles økonomisk materiale. Dette på baggrund af den samlede levetid, samtidig er materialet et godt miljømæssigt og kvalitetsmæssigt valg, da det kan genbruges og det kan bruges til mange forskellige projekter, som tag, facader m.m.

Kobber er ligesom Zink vedligeholdes frit, genanvendeligt, og miljømæssigt et godt valg af byggemateriale. Kobber får også en smuk Patina, der kommer af, Kobber oxidere over tid (det skifter farve og bliver grøn/blå/turkis.) Hvor hurtigt det patinere afhænger af vejrforholdene, men kobber kan selv efter få døgn ændre sig, da det respondere på lys og vejr. Dette gør materialet meget anerkendt og efterspurgt.

Kobber er generelt betragtet, som et kvalitetsmateriale i byggeri. Kobber signalerer værdighed, stabilitet, varighed og pragt. Det kan nævnes, at Kobber er en god økonomisk investering i fremtidens metalressourcer, da værdien af kobber har det med at stige over tid.

Aluminium er kendt for at være et meget let materiale, dog er Aluminium utroligt stærkt og har gode egenskaber ift. varmeledning.

Aluminium, kræver ikke meget vedligeholdelse og samtidig er materialet 100% genanvendeligt, det kan omsmeltes igen og igen, uden hverken egenskaber eller kvalitet forringes. Aluminium holder i 50 år eller mere, og kan rengøres med neutrale rengøringsmidler.

Bliv ringet op

Skriv til telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt