Profilfabrikken

Bygningsprofiler til erhverv

Profilfabrikken leverer kvalitets bygningsprofiler til erhvervskunder i Danmark. Du kan både vælge mellem vores kartotek af designede profiler, men du kan også kontakte os for et tilbud på specialdesignede profiler.

Kontakt os

Processen fra start til slut

Skræddersyet løsninger

Vi kan bukke og klippe i zink, kobber, aluminium og stål, til lige netop den løsning og i de vinkler og mål, som du har behov for, til dit byggeprojekt. Dette kan gøres i pladetykkelser op til 2mm. 

01

Gennemse profiler

Gennemse vores udvalg af færdiglavede profiler. Hvis du ikke finder præcis, hvad du skal bruge, kan du altid kontakte os med dine mål.

02

Kontakt os for bestilling

Når du har udvalgt dine profiler, skal du kontakte os for at lægge din bestilling. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til profilerne.

03

Producering af profilerne

Vi producerer dine bestilte profiler og arrangerer overleveringen af dem med dig.

Stort udvalg

Udvalgte profiler

Skotrende, ALU, Sort Grå RAL 7021, 0,80×2000
Blindfals 30, Zink, VM Blank, 0,70×2000
S/Z profil, Zink, VM Anthra, 0,70×2000, 251-300 tilsnit
Murindskud, Zink, VM Blank, 0,70×2000, 60 spejl
Flere års erfaring

En professionel leverandør

Vi kan bukke og klippe i zink, kobber, aluminium og stål, til lige netop den løsning og i de vinkler og mål, som du har behov for, til dit byggeprojekt. Dette kan gøres i pladetykkelser op til 2mm.

Vores dygtige medarbejdere har et indgående kendskab til de materialer, de arbejder med og  kan lave præcisionsløsninger og produkter, der er veludformede til lige netop dit behov.

Med vores monteringsklare profiler, kan du trygt færdiggøre dine projekter med kvalitetsprodukter fra Profilfabrikken. Se vores udvalg af profiltyper, fx stern, blindfalse, vinkelprofiler, skotrender og mange flere.

Kan du ikke finde den profil, du mangler til netop dit projekt, så er du mere end velkommen til at sende en e-mail med din forespørgsel.

Kategorier

Se efter kategori

Bliv ringet op

Skriv til telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt